6 Mayıs 2012 Pazar

Mantar Panom ve Yeni Kanaviçem

Daha önce çok kedi baktım ve birçok kayıp yaşadım.Bazılarını ellerimle gömdüm,bazıları sessiz sedasız çıkıp gitti hayatımdan.Her birinde ayrı ayrı acılar üzüntüler yaşadım.En ağır kayıplarımdan biri güzel kızım GÜMÜŞ ün kuzenim olacak yaratık tarafından atılmasıydı.Onun acısı çok başka içimde.Ama nedense PAŞAM ın kaybı da beni fazlasıyla sarstı.Ona daha doyamadığım için mi? Yoksa daha çok savunmasız olmasından mı? Bilmiyorum.Hergün bahçeye indiğimde ya da sokağa çıkarken gözlerim onun minik suratını arıyor.Canım PAŞAM umarım merhametli ellerde çok mutlu olacağın bir yerdesindir.Bu arada yan apartmanın bahçesinde komşumun baktığı bir kedi vardı,çok güzel adı da MİNİK ve bu akşam komşum aradı gel yavruları gör diye.Hemen indim,tam 5 tane yavrusu olmuş,3 haftalık kadarlar:))Allah korusun bu minişleri.Neyse bu arada sıkıntıdan evde duran eski mantar panomu,elimde az kalan bir kumaşla kapladım.



Bu arada elimde perde siparişinden kalan kumaş vardı, www.goblenci.com dan ilgili desene uygun renklerde DMC Muline lerimi seçtim.Bu parçadan ve desenden 2 tane işleyeceğim,sonra 2 kumaşı el yapımı ve yine gül desenli bir dantelle birbirine monteleyip yastık haline getireceğim.Ayrıca yine aynı gül deseniyle abajur unu çalışacağım.Artık ne zaman biterse:))



5 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Ahşap pano harika elinize sağlık, paşamdan hala haber yok çok üzülüyorum:(kuzeninizin kedinizi attığına ise ne diyeyim! İnanamıyor insan!Hayır ne hakkı var ayrıca?:(((aylarca bazen bir yıl bakıyoruz yuva arıyoruz kimse almayınca sonunda mutlaka bir şekilde kaybediyoruz:(((Allah herkesin kalbine merhamet, vicdan versin en azından komşunuz da kediciymiş buna sevindim, bizim sokakta pek yok..:((paşa'nın güzel haberini beklerim...inşallah iyi birisinin elindedir..:)

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Kediler ansızın geliyorlar hayatımıza ve bazıları da ansızın çıkıp gidiyorlar . Benim de unutamadıklarım var aralarında. Konu komşunun kedi düşmalığından ''el aman ! ''dedim ben ama taş yakından gelince çok acıtıyor. Yazıklar olsun kuzene !Bu arada güller de övgüyü hakediyorlar,kolay gelsin! Sevgiler !

Şehnaz dedi ki...

harika olmuş panon gülenaycım..ALLAH BU MİNİK SAVUNMASIZ HAYVANLARIN YARDIMCISI OLSUN..İNŞALLAH GÜVENİLİR ELLERDEDİR..

Banuca dedi ki...

Ah bu kuyruklular, evlerimizin şımarık çocukları, yitirildiklerinde ne çok acı yüklüyorlar yüreklerimize :(
Panon çok şık olmuş, güllü desenlere takık vaziyetteyim ben de :) Desenin harika, takım olarak işlediğinde ne güzel bir köşen olacak ve ben ne kadar kıskanacağım :)

Unknown dedi ki...

banu ablacım bu sözleri senden duymak çok güzel.senin işlediklerinin yanında benimkiler daha çok amatörce:)) sen ustamızsın:)) sevgilerrrrr mucukssss