13 Haziran 2012 Çarşamba

MÜJDEEEEE BEHLÜL DÖNDÜ

Az önce 3 gündür 5 dakikada bir yaptığım gibi balkondan aşağı bakıyordum.Bir anda bir arabanın altından bir kedi çıktı.Yukarıdan tam toparlayamadım ama Behlül diye seslendiğimde kafasını kaldırıp baktı,göz göze geldik oğluşumla.Aşağıya kaç saniyede indim bilmiyorum.Ama çığlıklarıma komşular bile çıktı:)) Şükürler olsun bacaklarında falan sorun yok.Sadece çok pislenmiş,suratına birkaç ufak tefek çizik oluşmuş,zayıflamış ve korkmuş.Hemen kucaklayıp eve çıkardım.Zaten su kabını her gün tazeleyip tutuyordum.Hemen su içti,mama yedi ve şimdi annemin dolabının en ücra köşesine saklandı uyuyor.Daha fazla strese girmesin diye temizlik işini sonraya bıraktım,bide ağzının kenarında oluşan ufak yarası içinde veterinere artık yarın götürüm.

Mesajlarıyla ve arayayarak destek veren,umut veren ve her zaman döneceği konusunda bana moral vermeye çalışan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.Kimsenin böyle bir kayıp yaşamaması dileklerimle

10 yorum:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Yaşasın! Gözünüz aydın! Şimdi hasret giderme zamanı. Dönsün diye gerçekten can-ı gönülden dua ettik hatta dün akşam yemekte Behlül'ü konuştuk ,döneceğine dair inancımı hiç kaybetmemiştim :)

Boncukçu dedi ki...

Ay ben de yaşlandıkça sulugöz oldum bak:))
Çok çok sevindim, gözün aydın. Oğluşun dinlenip sakinleyince benim yerime de öp kokla bi güsel.

bücürükveben dedi ki...

Ne güzel bir müjde oldu Müjde teyzesine de:))(teyzesi olarak kabul edersen arkadaşım)çok sevindim, GÖZÜNAYDIN:))))OH şükür:))bu arada bir daha kaçmaz, aklı başına geldi diye sakın düşünmeyin, kediler aynı hataları sıksık yapmaya bayılıyorlar kaç yıllık bir kedici olarak eminim..garanti verebilirim o yüzden gözünüz yine üstünde olsun:)
sevindim çok:)hoşgeldin Behlül:)

twinpeakprimitives dedi ki...

:)))) Ben size demiştim dimi???

Çok sevindim çookkk....

bücürükveben dedi ki...

ağzının yanındaki yara minikse, önemsiz bir şeylse, bir de veteriner stresi yaşatma arkadaşım temiz suyla sil, o yalayarak zamanla geçer...ukalalık olarak alma lütfen:)bana bir veterinerin kendisi demişti kedinizi zırtpırt veterinere götürmeyin diye ben öyle yaptım, gereksiz aşı, gereksiz ilaç verip (böyle para kazanıyorlar)karaciğer ve akabinde böbreklerini bozuyorlar..mesela Bücürük evden hiç çıkmıyor ya asla pire damlası ile zehirlemiyorum oğlumu...ev temiz, tüylerini de yazın muntazam kontrol ediyorum zaten kısacık:)eve başka kedi gelmiyor,sokağa çıkmıyor nereden pire gelecek? Üç yıldır hiç pire damlası yapmadığım halde pirelenmedik:)hani örnek olsun aklınızda bulunsun diye verdim..çoğumuz (eskiden ben de öyleydim)kedilerimizi çok sevdiğimizden gereksiz hallerde bile telaşlanıp hemen veterinere götürüyoruz oysa birkaç gün içinde kendiliğinden sorun ortadan kalkıyor...mesela bir gün melek Prenses'imin patisi radyötere sıkışmıştı baktım topallıyor kırılmıştır diye zavallıyı vete götürdüm orada iyice canını yaktı adam, muayene ederken hiçbir şey yokmuş minik çatlak olsa da geçer dedi, gerçekten bir ay sonra geçti..ben zavallıya stres ve acı yaşatmış oldum boşuna:(((

Şehnaz dedi ki...

ayy çok sevindimm..çok şükür..gçzün aydın gülenaycım....

okuyan dedi ki...

Behlül'ün kaybolduğunu bilmiyordum, çok endişeli günler geçirmiş olmalısınız. Dönmesine çok mutlu oldum ve sevindim. Gözünüz aydın.
Pembiş burnundan benim için öpün, olur mu?:)
Sevgiler.

Banuca dedi ki...

Gözünaydıııın :)
Zamparalık yapıp gelmiş işte :))
Birgün kapını çalarlarsa bunlar sizin torunlar diye hiç şaşma :))

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Ben dememiş miydim döner benim oğlum diye! Öyle köşk bırakılır mı? ;)
Şaka bir yana çok sevindimmm! Allah ayırmasın canım benim.. SEVGİLER!

Unknown dedi ki...

sevgili colette çok teşekkür ederim.oğlan bizi korkuttu ama çok şükür döndü evimize.sevgiler

sevgili boncukçu teşekkür ederizzzzz

sevgili bücürük Alahtan bizim veterinerimiz de 35 yıllık ahbabımız.o da asla fuzuli iğneler ve tedaviler önermiyor.dediğin gibi bende behlül e hiç dış pazarit ve pire tedavisi uygulamıyorum.düzenli iç paraziti yapılıyor.yarasının kabuğu zaten bugün kendiliğinden düşmek üzere.temizlemek yeterli olacak gibi.teşekkür ederiz teyzesiiiiii:))

nurdan hanım sizi hep andım zaten teşekkür ederim

şeynazcım canım çok teşekkür ederim arkadaşım

banu hanımcım benim oğlan fatih ürek ayolllll:)))

miraycım valla sanırsam köşkün hatrına döndü:)) yatıyor şimdi terasında

herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.sevgiler