25 Temmuz 2012 Çarşamba

Ahşap Boyayan Arkadaşlarımdan YARDIMMMMM

Efendim bugün bu ganimetleri atılmış bir şekilde apartman bahçemde buldum:)) Kaptığım gibi eve geldim,zaten abajur ayağı bulmakta zorlanıyordum.Şekil olarak çok hoşuma gitti.Bu ayaklar ahşap ve üzerine dekupaj yapılmış ama yer yer soyulmaya başlamış.Şimdiiiii bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Bu ahşap ayakları boyamam lazım ama onun için önce üstündeki dekupajları yok etmem lazım sanırsam.Acaba zımpara ile temizleyebilirmiyim? Yada başka önerisi olan varmı? Şimdiden teşekkürler


5 yorum:

Şehnaz dedi ki...

gülcüm hemen sana yardıma geldim..şu anda gözümde canlandı..şahane bir çift abajur yapabilirsin bunlardan..şimdi önce evdeki temiz bir bulaşık süngerini ıslatıp biraz sık ama genel olarak sulu olmalı..yüzeyin her tarafını bu süngerle siler gibi yaparak ıslat...10 dakika kadar sonra zımpara ile zımparalayarak çıkartmaya başla...inatçı yerler olabilir orayıda tekrr ıslatıp aynı işlemi yaptıktan sonra boyayabilirsin.......şimdi bu abjur 6gen olduğu için her bölmesine birbiri ile uyumlu farklı dekopaj kullanabilirsin..yada tamamen düz yapıp şapkasını patlatabilirsin..şimdiden sana kolay gelsin ama bitince lütfen paylaşırmısın..sevgiler..yinede sormak istediğin birşey olursa burada arkadaşın var ..elimden geldiğince yardımcı olurum..

Unknown dedi ki...

:))anladın sen onu

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Ben sizin çöpün yakınına taşınmayı planlıyorum.. =D
Şehnaz Hanım' ın yazdıklarına katılıyorum.Bir de metal spatula ile de kesitinden de sıyırabilirsin..Bittiğin de çok hoş olurlar.Eminim..İstersen sen zımparanı yap bitir.Sonra derse sakla ;))) Öpüyorum! SEVGİLER! ;)

Banuca dedi ki...

Sizin apartmanın çöplüğüne abone olmak varmış, böyle güzel şey atılır mı yaaa :)
Şimdi senin ellerinde nasıl güzelleşeceklerdir onlar, merakla bekliyoruuuum :)

Unknown dedi ki...

miraycımmm süper olur şekerimmmmmİ:))

banu ablacım valla apartmanın ardiyesi boşalıyor.bakalım daha neler çıkacak hehehe:))