18 Ağustos 2012 Cumartesi

Bihter Hanım ın Köşkü

Bu sabah çarşı kalabalık olmadan alış verişe ineyim dedim.Sabah 9.30 olmasına rağmen kalabalık başlamıştı.Bir sürü alışveriş yapmama rağmen dönüşte çöpün yanına bırakılmış bir beyaz şifonyer gördüm.Valla kendim için olsa elimdeki oncaki yük varken kimse bana o şifonyeri taşıtamazdı ama kışın kedicikler için harika yuva olacağını düşündüğümden onu da yüklendim.Eve gelene kadar canım çıktı.Ama değdi,çünkü hem kediciklere ev hemde bana raf oldu:))

Bihter Hanım yerleşti bile köşküne:)) Şu an için arkası açık ama kış gelince bir tahta parçası çakarak kapatırım


ALOOOO nerde benim mamam:)

Çabuk bana masörümü çağırın göbeğimi okşasınnnn:)

Bunlar da bana kalan parçalar.Çekmece altındaki ince tabakayı kullanabilirim,çekmecenin çerçeve kısmını da
duvarıma raf olarak düşündüm



5 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Harikasın arkadaşım, ne iyisin bu arada benim bahçedeki tekircik daha kendisi yavru sayılırken yavrulamış!!!:)))))bir de sevimli, bir de tombişler!!iki tane yavrusu var ne zaman hamile kaldı? Ben karnının şiştiğini bile görmedim!!!Resimlerini çekemedim belki çeker koyarım bloguma çok tatlılar çok ah Bücürük kızmasa onları da alasım geldi:)))

Boncukçu dedi ki...

Ay evett çok güzel korunaklı yuva olur.

Unknown dedi ki...

sevgili bücürük teşekkür ederim.ya valla benim yavru daha küçük ama gözüm üstünde erkekler dolanmaya başladığı an kısırlaştıracağım.bu konuda belediyemiz ücretsiz hizmet veriyor.valla 1 kere doğursun bile diyemiyorum.görüyorsun artık apartman bahçelerinde çok zor kediciklere bakmak

sevgili boncukçu aslında kafamda kapısına perde ve çatısını da süslemek var:) hehe dur bakalım süprüsssss

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Yok yok! Ben kesin yaknlarında ev aramaya başlayayım.. =D Bu ne yaaa? Sizin oralar sebil gibi.. :D
ŞAka bir yana çok güzel değerlendirmişsin.. Çekmeceden raf örnekleri de çok..Mutlaka yapmalısın..Güzel olur..Görüşmek üzere..İyi bayramlar.. SEVGİLER! ;)

Unknown dedi ki...

ayyy miraycım geçen gün köşebank atmışlardı sapasağlam bende dönüşte bakayım ordaysa mirayı arayayım belki kullanır dedim ama )gel şekerim sen bizim mahalleye..mucuksss