2 Kasım 2012 Cuma

Kurs Sonrası Denemelere Devam ve Erişte Makinam:)

Sevgili Miray cığımdan aldığım 1 günlük ahşap boyama dersinden sonra özellikle elimin alışması için evdeki ahşapları boyayarak teknikleri çalışıyorum.

Önce Koçtaş dan ucuza ahşap plaketler kestirdim ve onlar üzerinde denemeler yapıyorum.Bu denizci temalı üründe transfer çalıştım.Tabi bir köşesi olmadıııııı.Naaaptıkkk olmayan köşeye balığı konduruverdik.Sonra halat ile minik kusurumuzu kapattık:)) Hamur kabartma deniz feneri ve welcome yi de kondurdum:))




Buda evde dolap içinden çıkan bir peçetelik.2 kenarına stencil ile rölyef çalıştım.Diğer kenarına hamur kabartma gül yaptım.İçine notalı bir dekupaj ve gül ekledim.





Bu arada sevgili Miray cım hamurların erişte makinası kullanarak açıyordu.Bende bayılmıştım bu işe.O zamandan beri bakıyordum.Fiyatları 50 TL den 80 TL ye kadar gidiyordu.Ama internette araştırırken tesadüfen kesme özelliği olmayan sadece hamur açma özelliği olanı 30 TL ye bulunca pek sevindim.Netice hamurlarını kesmeyeceğime göre işime yarar:))


8 yorum:

Banuca dedi ki...

Deniz temalı panon gerçekten çok güzel olmuş, deneme buysa, ileride yapacaklarına yorum yazarken kelime bulamayacağım demektir :) Peçetelikte pek romantik olmuş, zevkine sağlık, hamur makinanda ne iyi olmuş, böyle hesaplı bulmuşsun, hayırlı kabartmalaaaar :)

bücürükveben dedi ki...

Oo!!Harikasın Gül'cüğüm ençok içi notalı kutuya bayıldım, ne kadar romantik olmuş! Müzik severler bayılacak benim gibi...deniz temalı da çok güzel tek -ukalalık kabul etmezsen- itirazım welcome yazısına hoşgeldiniz olmasını tercih ederdim..
eline, koluna sağlık canım
öptüm

meralhobiart dedi ki...

Bence de denemeler çok güzeller ellerinize sağlık.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık çok beğendim çalışmalarını.

hamur konusunda en büyük iş hallolmuş :)) kolay gelsin sevgiler.

huuuubakbi dedi ki...

harika olmuşlar çok beğendim..fenerli olana ayrıca bittim

Unknown dedi ki...

banu ablacım çok teşekkür ederim

bücürük canım benim maalesef deniz temalı hoşgeldiniz bulamadım:( yoksa tercihim kesinlikle TÜRKÇE olmasından yana.sevgiler

meralhobiart sizlerden güzel yorum almak çok önemli.teşekkürler

örgüçantam vala öyle.makına büyük kolaylık ve çok düzgün oluyor tabi

mormenekşeler çok teşekür ederim

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Vay vay vayyyy! Hamur makinası bile alınmış! Ne büyük aşk aşılamışım! Çok mutlu oldum! Ellerine sağlık! Hepsi birbirinden güzel olmuş! Aferin benim tatlı öğrencime ;) sen böyle güzellikleri paylaştıkça ben kendi yaptıklarıma ve yapacaklarıma daha bir hevesle devam ediyorum! 2. Derste buluşmaya az kaldı.. Öpüyorum ! SEVGİLER !

Unknown dedi ki...

heyoooooo yaşasınnnn hocam bekliyorummm:))öptüm seni miraycımmmm