6 Eylül 2012 Perşembe

İlk Ahşap Boyamam:))

Eveeettt sevgili Miraycığımın sayesinde öğrendiğim ahşap boyama bilgilerimi unutmadan birşey denemek istedim ve kurban olarak kuzen düştü ellerime:)) Bana bej rengi tonlarında bir kapı kutusu istediğini söyledi.Oturdum hemen başına.Zaten ders günü de en çok kenarları yakılmış resimlerden yaptığımız kolay çalışması ve eskitme hoşuma gitmişti.Kendi zevkime göre seçtiğim resimlerden ortaya bir karışık yaptım:)) Bide denemek için bir uç uç böcüğü ve kelebeği kabarttım.Üzerine yapıştırdığım anahtar ve fiyonk fikri Hocamdan çalınmadır:)))

Hepinizin yorumlarını bekliyorum,tabi özelliklede hocam MİRAY ın:)) Ama değerlendirme yaparken lütfen ilk deneme olduğunu unutmayın emi:))))))





7 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Ahşap boyamadan hiç anlamam ama ben beğendim, eline koluna sağlık Gül'cüğüm Güle güle kullan....:)

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Ne diyeceğimi bilemiyorum şu an...Gözlerim doldu.. :P ..
Canımmm çok güzel olmuş! Ellerine sağlık..Tebrik ediyorum seni..Verdiğim kısacık eğitimin faydalı olduğunu görmek inan beni çok mutlu etti..Ellerine sağlık! SEVGİLER!

meralhobiart dedi ki...

Bence gayet başarılı olmuş ellerinize sağlık.

Körfezcadısı dedi ki...

Şahane olmuş şekerim ellerine sağlık komple bir bloger oldun artıkın savulun gül geliyorrrrrrrrrrr.:)Devam devam ve daha sık ses ver lütfen

Unknown dedi ki...

sevgili bücürük zaten bende hiç anlamıyorum:)) daha yeni yeni bakalım pek zevkliymiş:)tşk ler

miraycım:)) çok ama çok teşekkür ederim.açık renk boyasını biraz fazla atınca eskitmesi zor oldu:)) ama hatamı biliyorum en azından.senin fikrin çok önemliydi.

meralhobiart çok teşekkür ederim

elifcim saol şekerim.mucuks

Şehnaz dedi ki...

gayet başarılısın arkadaşım..ellerine sağlık

Unknown dedi ki...

saol şehnazcım.öpüyorum seni